Aloitin verkostomarkkinoinnin kun olin kotiäiti. Halusin uuden harrastuksen ja samalla tienata lisätuloja. Kun olin aloittanut verkostomarkkinoijana, mulle oli täysin selvää että halusin tehdä sitä täysin etänä. Ei perinteisiä kotikutsuja ja myyjäisiä, vaan tehdä töitä sosiaalista mediaa hyödyntäen. Tavoitteenani oli, että voisin tehdä töitä kotona tai kahvilassa, aamulla tai illalla.

Halusin siis luoda omannäköistä, vapaampaa elämää.

Mä oon ihmisenä sellainen, että kun jostakin innostun, niin mähän innostun. Haluan oppia koko ajan uutta ja kehittyä.

Joten mä otin selvää, miten ihmeessä verkostomarkkinointia voisi tehdä somessa. Huomasin, että asiasta on todella vähän tietoa. Joten ryhdyin tuumasta toimeen ja aloin opiskella somea.

Kävin somekoulutuksissa, webinaareissa, kuuntelin loputtoman määrän podcasteja ja luin blogitekstejä. Otin somevinkit käyttöön verkostomarkkinoijana ja huomasin että sehän tuottaa tulosta. Seuraajani lähettivät minulle yksityisviestejä ja kysyivät tuotesuosituksia. Ai näin se tehdään! Näin sosiaalisesta mediasta löytää asiakkaita.

Niinpä perustin Unelmaverkostobisneksen. Että sun ei tarvitsisi kahlata kaikkea tietoa läpi, minkä minä jouduin aluksi tekemään. Perustin Unelmaverkostobisneksen jotta mä voisin auttaa sua, joka haluat hyödyntää sosiaalista mediaa asiakashankinnassa. Että sä voisit menestyä. Että sä voisit elää vapaampaa, omannäköistä elämää!

Anniina/Unelmaverkostobisnes