Millaisia työtehtäviä verkostomarkkinoijan päivään kuuluu Instagramissa? Mitä nykypäivän verkostomarkkinointi pitää sisällään?

Sisällöntuotanto

Instagramiin kannattaa julkaista säännöllisesti hyvää, lisäarvoa tuottavaa sisältöä.

Instagramin sisällöntuotanto vie suurimman osan työajasta, sillä postausten lisäksi kuluu paljon aikaa taustatöihin, kuten postausideoiden miettimiseen ja suunnitteluun.

Sisällöntuotantoon kuuluu somepostausten teko, valokuvaaminen, videokuvaaminen, kuvien ja videoiden editointi, sekä verkostoituminen Instagramissa.

Lue myös: 3 syytä, miksi et saa myyntiä somessa

Verkostoituminen Instagramissa

Toinen verkostomarkkinoijan tärkeä työtehtävä on verkostoituminen. On tärkeää osata verkostoitua Instagramissa.

Verkostoitumisella tarkoitan mahdollisten uusien asiakkaiden löytämistä ja uusien tiimiläisten etsimistä. Jos haluat osallistua tapahtumiin, messuille tai myyjäisiin, myös näitä tapahtumia kannattaa etsiä sosiaalisesta mediasta.

Jo olemassa olevien asiakkaiden kontaktointi

Kun sinulla on kanta-asiakkaita, niistä kannattaa pitää hyvää huolta. Kanta-asiakkaat, jotka tekevät säännöllisesti tilauksia, ovat verkostomarkkinoijalle kultaakin kalliimpia.

Heihin kannattaa siis pitää yhteyttä, kysyä tarvitsevatko he apua tuotteiden valitsemisessa, sekä kertoa tarjouksista ja kampanjoista.

Tiimiläisten auttaminen

Kun sulla on omia tiimiläisiä jotka olet itse rekrytoinut, olet vastuussa siitä että he oppivat tekemään tätä työtä. Sinun tulee siis opettaa toimintatapoja, antaa vinkkejä asiakashankintaan, mahdollisesti auttaa heitä saamaan omia tiimiläisiä, ja olla heidän tukena ja turvana.

Hyvä yhteishenki ja samanhenkiset ihmiset ovat verkostomarkkinoinnin suola. Se, että tutustut uusiin ihmisiin, saat uusia kollegoita ja ystäviä, ja pääset auttamaan muita tekemään tätä työtä, on vain niin mahtavaa!

Tapahtumat ja koulutukset

Verkostomarkkinointiyrityksillä on usein tarjolla erilaisia tapahtumia ja koulutuksia niin etänä kuin paikan päällä. Nämä ovat tärkeä osa työtä, vaikka koulutuksia onkin harvemmin kuin joka päivä.

Koulutusten ja tapahtumien avulla pidät yllä ammattitaitoasi, kehität osaamistasi ja opit paljon uutta. Koulutukset ovat todella kivoja tilaisuuksia, tapaat kollegoitasi ja saat uutta puhtia ja motivaatiota tekemiseesi.

Tässä ovat tärkeimmät työtehtävät, jotka kuuluvat some-verkostomarkkinoijan työpäivään. Millaisia työtehtäviä sinun päivääsi kuuluu?

Jos kaipaat lisää vinkkejä Instagramiin, lataa maksuton minikoulutus Näin tavoitat unelma-asiakkaasi Instagramissa!

Tässä koulutuksessa opit:

  • Miten tavoitat unelma-asiakkaasi Instagramissa
  • Miten saat tilillesi jatkuvasti lisää uusia seuraajia [joita oikeasti kiinnostaa sun tili ja verkostotuotteet]
  • Yleisimmät mokat, mitkä tehdään tilin kasvattamisessa
  • Sekä tehokkaimmat buustivinkit tilisi kasvattamiseen

Pääset lataamaan koulutuksen klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

Otathan tilini seurantaan Instagramin puolella!