Oletko sinäkin miettinyt, että olisipa kiva elää vähän vapaampaa elämää? Töitä voisi tehdä juuri silloin kun itse haluaa, päättää itse kuinka paljon töitä tekee ja missä töitä tekee.

Haluatko päästä irti oravanpyörästä, kun jo sunnuntai-iltana ahdistaa seuraava työviikko?

Omia ajatuksiani

Juuri näitä asioita itsekin olen miettinyt jo monta vuotta. Tuntuu, että tylsistyn työntekijänä todella helposti.

Haluan elää vapaampaa elämää, enkä halua olla siinä oravanpyörässä missä niin moni ihminen joutuu olemaan.

Äitiyslomalla ehdin paljon miettimään sitä, mitä haluaisin tulevaisuudessa tehdä.

Haluan, että voin itse määrittää omat työaikani. Haluan tehdä töitä kotoa käsin tai mennä vaikka kahvilaan läppärin kanssa.

Selvitin eri vaihtoehtoja ja löysin verkostomarkkinoinnin. Mulle oli alusta asti selvää, että haluan tehdä verkostomarkkinointia vain sosiaalisessa mediassa. Se mahdollistaisi täysin paikkariippumattoman työn.

Unelmaverkostobisnes

Mä otin siis selvää, miten ihmeessä verkostomarkkinointia voisi tehdä somessa. Huomasin, että asiasta on todella vähän tietoa. Joten ryhdyin tuumasta toimeen ja aloin opiskella somea.

Kävin somekoulutuksissa, webinaareissa, kuuntelin loputtoman määrän podcasteja ja luin blogitekstejä. Otin somevinkit käyttöön verkostomarkkinoijana ja huomasin että sehän tuottaa tulosta.

Seuraajani lähettivät minulle yksityisviestejä ja kysyivät tuotesuosituksia kerta toisensa jälkeen. Ai näin se tehdään! Näin sosiaalisesta mediasta löytää asiakkaita.

Niinpä perustin Unelmaverkostobisneksen. Että sun ei tarvitsisi kahlata kaikkea tietoa läpi, minkä mä jouduin aluksi tekemään.

Perustin Unelmaverkostobisneksen jotta mä voisin auttaa sua, joka haluat hyödyntää Instagramia asiakashankinnassa. Että sä voisit menestyä. Että sä voisit elää vapaampaa, omannäköistä elämää!

Nykypäivän verkostomarkkinointi

Haluan olla luomassa uuden ajan verkostomarkkinointia. Haluan parantaa verkostomarkkinoinnin mainetta. Haluan auttaa muita verkostomarkkinoijia saamaan tuloksia Instagramin avulla.

Nykypäivän verkostomarkkinoijan ei tarvitse ahdistella  kavereitaan esitteillä, tyrkyttää ja tuputtaa, ”osta nyt edes jotain”, vaan tätä työtä voi tehdä täysin eri tavalla.

Lue myös: Miksi verkostomarkkinoinnilla on huono maine?

Tällä sivulla ja Instagram-tililläni autan verkostomarkkinoijia hyödyntämään Instagramia.

Opit mm.

  • Miten voit löytää Instagramista asiakkaita
  • Miten saat myyntiä Instagramin avulla
  • Mitä sinne Instagramiin pitäisi julkaista
  • Mitä sinne ei kannata julkaista
  • Ja paljon muita vinkkejä

Jos haluat 5 vinkkiä, joiden avulla saat verkostomarkkinoijana tuloksia Instagramista, lataa ilmainen opas klikkaamalla alla olevaa kuvaa!

Tervetuloa seuraamaan Unelmaverkostobisnestä, jossa käsittelen nykypäivän verkostomarkkinointia Instagramia hyödyntäen.

Lämpimästi tervetuloa!

Anniina

Unelmaverkostobisnes